Natuur Speeleiland Haarlem2019-08-09T10:16:44+00:00

Natuur Speeleiland Haarlem

Een concept bedenken voor een evenement, kinderfeestje of workshop blijkt voor veel ondernemers lastig. Je wilt iets unieks organiseren, iets waar nog lange tijd over wordt gesproken! Daar kan Chantal Bakhuis, concept professional bij Kickzy, je bij helpen. Dagelijks bedenkt ze creatieve concepten, die ze verkoopt aan bedrijven en – desgewenst – ook uitvoert.

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief conceptbureau gericht op natuurbeleving in Haarlem en omgeving. Een voorbeeld van een zelf bedacht en uitgevoerd project van Chantal Bakhuis is Natuur Speeleiland Haarlem. Het eiland draait inmiddels alweer twee seizoenen voor particulieren, BSO’s en scholen, en is een groot succes.

Van kinderfeestjes tot evenementen

Op Natuur Speeleiland Haarlem worden diverse kinderfeestjes en andere activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar het eiland onder begeleiding verkennen, door bijvoorbeeld op schattenjacht te gaan of sporen van dieren te zoeken. Spelenderwijs leren ze veel over onze prachtige natuur.
Daarnaast verzorgt Kickzy voor scholen of BSO’s een natuurlijk en creatief programma, waarbij leren, ontdekken en plezier maken de belangrijkste kernwaarden zijn. Als school of BSO kun je je eigen workshop samenstellen, maar je kunt het ook geheel aan Chantal overlaten. Het is immers haar dagelijkse bezigheid.

  • De Strandreddertjes
  • Natuurreddertjes
  • Stadsreddertjes
  • Natuur Speeleiland Haarlem
  • De Buiten Gewoon Natuur Kist

Samen iets unieks neerzetten

Wil je ook iets unieks buiten organiseren voor kinderen? Neem dan vrijblijvend contact op met Chantal om de mogelijkheden te bespreken. Ze heeft jarenlange ervaring in het bedenken van creatieve concepten, waarbij ze haar inspiratie uit de natuur haalt. Ieder bedrijf is uniek en Chantal voelt precies aan welk concept het beste bij jouw bedrijf of organisatie past. Ze wil graag samen met jouw onderneming iets unieks neerzetten!

Gerelateerde berichten

Meer over Chantal?

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen lees je onder professional. Ook kun je mijn publicaties bekijken, waarin portfolio en projecten zijn terug te vinden. Ik ben beschikbaar voor projecten en sta altijd open voor een kopje koffie.

Chantal Bakhuis
Laatste publicatie
Go to Top