Loco Concepts2019-08-09T10:04:08+00:00

Loco Concepts

Loco Concepts voor winkeliers

Chantal Bakhuis is mede-oprichter van Loco Concepts. Met dit bedrijf kan zij winkeliers in en rondom Haarlem creatieve en unieke concepten bieden. Of dat nu een pop-up store is of een compleet winkelcentrumfeest met een bekende DJ: Chantal verzorgt het van idee tot uitvoering!

Samenwerking Kickzy en OnsSausje

Door een nauwe samenwerking tussen conceptbureau Kickzy – Natuurlijk Spelen en evenementenbureau OnsSausje is Loco Concepts ontstaan. Chantal is eigenaresse van Kickzy en heeft zich daarmee de afgelopen jaren geprofileerd in creatieve ideeën en evenementen. Denk aan het bekende Natuur Speeleiland Haarlem en het succesvolle BuitenGewoon Kinderfestival. Door de samenwerking met OnsSausje bedenkt, creëert en organiseert Chantal nu ook specifieke evenementen voor winkeliers en winkelgebieden. Door de ervaring en expertise van beide bureaus te bundelen, kunnen de creatieve breinen nu het MKB, de winkeliers en de kinderen veel meer bieden dan voorheen! Wil je bijvoorbeeld een groot evenement in een winkelcentrum organiseren met BN’ers? Of wil je liever honderd elektrische scooters afhuren, zodat jouw klantenkring ontspannen op pad kan? Geen probleem! Loco Concepts verzorgt het.

Zet Loco Concepts aan het werk

Ook als je nog niet precies weet wat je wilt organiseren, ben je bij Loco Concepts aan het juiste adres. Chantal en haar team zijn gespecialiseerd in het bedenken van unieke concepten. En nu niet alleen meer voor kinderen, maar voor een veel breder publiek.

Dus wil jij een onvergetelijk event organiseren of speel je met een heel gaaf idee? Zet Loco Concepts aan het werk en laat je verrassen door de waanzinnige concepten die op tafel komen. Neem contact op met Chantal Bakhuis, ze neemt graag de tijd voor je.

Meer over Chantal?

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen lees je onder professional. Ook kun je mijn publicaties bekijken, waarin portfolio en projecten zijn terug te vinden. Ik ben beschikbaar voor projecten en sta altijd open voor een kopje koffie.

Chantal Bakhuis
Laatste publicatie