LOCO concepts2020-02-01T15:34:15+00:00

LOCO concepts

LOCO concepts voor winkeliers

Chantal Bakhuis is mede-oprichter van LOCO concepts. Met dit bedrijf kan zij winkeliers in en rondom Haarlem creatieve en unieke concepten bieden. Of dat nu een pop-up store is of een compleet winkelcentrumfeest met een bekende DJ: Chantal verzorgt het van idee tot uitvoering!

Zet LOCO concepts aan het werk

Ook als je nog niet precies weet wat je wilt organiseren, ben je bij LOCO concepts aan het juiste adres. Chantal en haar team zijn gespecialiseerd in het bedenken van unieke concepten. En nu niet alleen meer voor kinderen, maar voor een veel breder publiek.

Dus wil jij een onvergetelijk event organiseren of speel je met een heel gaaf idee? Zet LOCO concepts aan het werk en laat je verrassen door de waanzinnige concepten die op tafel komen. Neem contact op met Chantal Bakhuis, ze neemt graag de tijd voor je.

Meer over Chantal?

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen lees je onder professional. Ook kun je mijn publicaties bekijken, waarin portfolio en projecten zijn terug te vinden. Ik ben beschikbaar voor projecten en sta altijd open voor een kopje koffie.

Chantal Bakhuis
Laatste publicatie
Go to Top