Kickzy2019-08-09T10:05:07+00:00

Kickzy

Even voorstellen: Conceptbureau Kickzy

Via Kickzy – Natuurlijk Spelen – een energiek en creatief conceptbureau gericht op natuurbeleving in Haarlem. Voor ondernemers die werkzaam zijn met en voor kinderen in deze regio, bedenkt eigenaresse Chantal Bakhuis creatieve ideeën, evenementen en workshops. Ben je op zoek naar een uniek concept, waar ook de natuur een rol in speelt? Neem dan contact op met Kickzy!

Natuurlijke concepten

Bij Kickzy bedenk ik, samen met mijn team, dagelijks ideeën voor meerdaagse evenementen, workshops en kinderfeestjes. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en nieuwe creatieve ingevingen groeien uit tot natuurlijke concepten! Je kunt mij inhuren als conceptontwikkelaar, uitvoerend talent en workshopleider. Ik heb een passie voor thematische ervaring, educatie en plezier. Mijn doel is om met mijn unieke concepten kinderen op diverse manieren kennis te laten maken met de natuur, het milieu en hoe ze daarmee samen kunnen werken.

  • De Strandreddertjes
  • Natuurreddertjes
  • Stadsreddertjes
  • Natuur Speeleiland Haarlem
  • De Buiten Gewoon Natuur Kist

Stuk voor stuk voorbeelden van natuurlijk concepten, waarbij kinderen en de natuur centraal staan. Meer informatie over deze natuurlijke concepten vind je op de website van Kickzy.

Laten we kennismaken!

Bij ons geldt: of je nu een festival, een koopzondag of een groot bedrijfsevent organiseert, voor ieder soort gelegenheid hebben ik en mijn team een bijzonder idee. We werken onder andere voor winkelcentra, verenigingen, campings, BSO’s, scholen en vakantieparken in de regio Haarlem. Wil je weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen op het gebied van natuur en kinderen (4 – 12 jaar)? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik kom graag kennismaken

Bij Kickzy ontstaan ideeën die baanbrekend zijn en waarmee we voor de ultieme natuurlijke ervaring voor elk kind en elke ouder gaan.

Gerelateerde berichten

Meer over Chantal?

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen lees je onder professional. Ook kun je mijn publicaties bekijken, waarin portfolio en projecten zijn terug te vinden. Ik ben beschikbaar voor projecten en sta altijd open voor een kopje koffie.

Chantal Bakhuis
Laatste publicatie
Go to Top