BuitenGewoon Kinderfestival2019-08-09T10:13:33+00:00

BuitenGewoon Kinderfestival

Initiatiefnemer BuitenGewoon Kinderfestival

Voor ondernemingen die met kinderen tussen de 4 en 12 jaar in de regio Haarlem werken, ontwikkelt het conceptbureau Kickzy creatieve en unieke evenementen, kinderfeestjes en workshops. Altijd met een knipoog naar de natuur. Chantal Bakhuis heeft jarenlange ervaring met het bedenken en uitvoeren van deze natuurlijke concepten. Zo is ze ook bedenker van Natuur Speeleiland Haarlem en het compleet nieuwe BuitenGewoon Kinderfestival.

Bedenker en uitvoerder

Zondag 2 september 2018 organiseerde Kickzy voor de eerste keer het BuitenGewoon Kinderfestival aan de Veerplas in Haarlem. Dit is een creatief, actief en speels evenement voor kinderen (en ouders/verzorgers). De dag wordt omlijnd met DJ’s, foodtrucks, spelletjes, workshops en andere leuke activiteiten. Chantal heeft dit concept zelf bedacht en voert dit festival ook zelf uit. Van het regelen van artiesten tot de online ticketverkoop, de conceptexpert draait haar hand er niet voor om. Meer informatie over dit festival vind je op Facebook.

Uniek evenement voor kinderen organiseren

Wil je ook een uniek kinderevenement met een koppeling naar de natuur organiseren? Chantal denkt graag met je mee en kan, indien gewenst, de hele uitvoering op zich nemen. Met haar creatieve ideeën en inspirerende enthousiasme, zorgt ze ervoor dat jouw jonge gasten een geweldige dag (of misschien zelfs weekend of week) beleven! Ook als je zelf al een concept hebt bedacht, maar niet precies weet waar je moet beginnen om dit van de grond te krijgen, kun je Chantals expertise inhuren.

Meer over Chantal?

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen lees je onder professional. Ook kun je mijn publicaties bekijken, waarin portfolio en projecten zijn terug te vinden. Ik ben beschikbaar voor projecten en sta altijd open voor een kopje koffie.

Chantal Bakhuis
Laatste publicatie
Go to Top