Bevrijdingspop Haarlem2019-08-09T10:14:42+00:00

Bevrijdingspop Haarlem

Uniek kinderfestival in Haarlem

Bevrijdingspop Haarlem alleen voor volwassenen? Echt niet! Ook voor jonge mensen wordt er ieder jaar weer iets leuks georganiseerd. De afgelopen vijf jaar was Chantal Bakhuis van Kickzy.nl verantwoordelijk voor de kinderprogrammering van Bevrijdingspop en ook voor de aankomende jaren heeft ze genoeg inspiratie om weer een leuk concept te bedenken voor 5 mei.

Op het speciale kinderfestival in Haarlem kunnen kids zich helemaal uitleven. Lekker bouncen op grote springkussens of klimmen op en abseilen van de klimrots. Maar ook voor de minder avontuurlijke kinderen is er ieder jaar voldoende te doen. Zij kunnen uit hun dak gaan bij een optreden van hun favoriete artiest of met een 3D-printer een gave herinnering aan het kinderfestival laten printen. Kortom; er is van alles te beleven tijdens het kinderfestival onder leiding van Chantal Bakhuis.

Bevrijdingspop Haarlem: van organisatie tot presentatie

Naast dat Chantal tijdens Bevrijdingspop Haarlem een gezellig festival voor kinderen organiseert, zorgt ze ook voor de presentatie van die dag. Alle activiteiten worden op een leuke manier aangekondigd en de kinderen weten precies wanneer iets wordt georganiseerd. Zo kunnen ze zelf kiezen wat ze willen zien, doen of beleven. Chantal is dus niet alleen in te huren om een concept te bedenken, ze implementeert het ook en indien gewenst verzorgt ze de presentatie.

Adviesgesprek vol inspiratie

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief conceptbureau gericht op natuurbeleving in Haarlem en omgeving. Eigenaresse Chantal werkt samen met haar team van creatieve mensen aan laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen, waaronder dus het kinderfestival in Haarlem. Wil jij ook iets unieks met een knipoog naar de natuur voor kinderen organiseren? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan met conceptspecialist Chantal!

Meer over Chantal?

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen lees je onder professional. Ook kun je mijn publicaties bekijken, waarin portfolio en projecten zijn terug te vinden. Ik ben beschikbaar voor projecten en sta altijd open voor een kopje koffie.

Chantal Bakhuis
Laatste publicatie
Go to Top